Skip to main content
Betaling på Android betalingsterminal
Nå kommer

Ny Android terminalserie

Verifone
17.04.20

Nå lanserer Verifone den første terminalen i en ny serie med Androidbaserte betalingsterminaler. Carbon Mobile 5 er i pilot hos de første kundene nå, og er snart klar for bred utrulling ut i det norske markedet. Her kan du lese mer om denne mobile betalingsterminalen.

Verifone Cloud Service gir med Android sikker tilgang til tredjepartsapper. Dette inkluderer både alternative betalingsløsninger som Klarna og AliPay, og også andre løsninger som for eksempel kasseapper og lojalitetsløsninger via Androids økosystem. Disse vil bli løpende tilgjengelige i det norske markedet, og gi gode muligheter for bedrifter å vokse med betalingsløsningen.

Ved at vi nå lanserer den første av flere Android-terminaler bekrefter Verifone seg som en ledene aktør innen betalingsløsninger, sier Pål André Fredriksen, administrerende direktør i Verifone.
- Med våre Android-terminaler sørger vi for at markedet raskere kan ta i bruk nye betalingsformer og identifisering på en sikker måte.  Via Verifone Cloud Service vil vi kunne tilby løsninger som er bygget på globale standarder og som skalerer raskt og sikkert. Enten du driver fysisk butikk eller nettbutikk, eller begge deler, og om du har én eller tusen butikker i ett eller flere land. 

Den nye terminalserien fra Verifone er PCI 5.X-godkjent, og og har dermed en sikkerhetsgodkjenning med lang levetid.

Jeg vil ha mer informasjon

Våre selgere hjelper deg!

Kontaktskjema