Commercial Operations, EMEA

Customer Sales Representative

Helsinki

Verifone on maailman johtava turvallisten maksuratkaisujen toimittaja. Verifone on toimittanut yli 30 miljoonaa maksupäätettä ja asentanut yli 20 000 sähköisen kaupankäynnin ratkaisua ympäri maailmaa. Verifone-konsernissa työskentelee 6000 työntekijää 150 maassa. Verifone on johtava maksupäätteiden sekä verkkomaksamisen ja niihin liittyvien oheislaitteiden ja palveluiden toimittaja. Yhtiö tarjoaa sähköisen maksamisen ratkaisuja erilaisiin ympäristöihin, pienistä lähikaupoista aina suuriin kansainvälisiin ketjuyrityksiin. Toimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti uusia ihmisiä organisaatioomme.

HAEMME JOUKKOOMME  B2B-MYYJÄÄ

Haemme aktiivista myyjää vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävä sisältää maksupäätteiden, verkkomaksuratkaisujen sekä muiden palveluidemme myymistä pääosin pieneen ja keskisuureen asiakassegmenttiin.

Tehtävän pääpaino on uusasiakkaiden hankinnassa, mutta sisältää myös lisämyyntiä olemassa oleville asiakkaille, sekä päättyvien sopimuksien päivittämistä.  Yhteydenotto asiakkaisiin tapahtuu pääosin puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Valittu henkilö tulee työskentelemään keskeisessä roolissa muun myyntiryhmän kanssa. 

Etsimällämme henkilöllä on jo jonkin verran kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä sekä uusasiakashankinnasta, joissa puhelin on työvälineenä tuttu ja mielekäs. Olet uskottava ja vakuuttava neuvottelija sekä ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen myyjä. Kaupan tekeminen ja sen loppuun vieminen on intohimosi ja nautit sinulle annettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Luonteeltasi olet energinen, innokas ja iloinen. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea, muusta kielitaidosta on etua, mutta se ei ole välttämätön paikan täyttämiseen. Käytät myös sujuvasti MS-Office-ohjelmia.

Tuotekenttä muodostuu alan johtavista tuotteista ja palveluista. Tehtävä edellyttää ratkaisukeskeisyyttä ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä. Myyntiprosessi etenee alkukartoituksesta aina sopimuksen syntymiseen saakka. Olet tiimipelaaja, joka kommunikoi sujuvasti oman myyntiryhmän ja muiden osastojen kanssa. Myyntiorganisaatiossa työskentely edellyttää vastuun ottamista omasta tekemisestä ja vahvaa oma-aloitteisuutta annettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Markkinajohtajana tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet ja palvelut sekä hyvät urakehitysmahdollisuudet kansainvälisessä ja vakavaraisessa yrityksessä.

Työtehtävän palkkaus muodostuu TES:n mukaisesta kuukausipalkasta ja kannustavasta provisiosta.

Yrityksen modernit ja viihtyisät toimitilat sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Tarjoamme kuukausittain brutto 2180 € + provisiot

Ole hyvä ja jaa ansioluettelosi englanniksi. Kiitos

Join our worldwide team